Accommodaties en de voorzieningen

Carpvalley kent een tweetal accommodaties en een bivvystek, maar u kunt zelf bepalen waar u zit, omdat u het gehele meer voor uzelf heeft. Ideaal voor een meeting onder vrienden of gezamenlijk een mooie visvakantie te hebben. Bij binnenkomst staat het luxe clubhuis en achterin bevindt zich een basis schuilhut (3×3). Beide locaties zijn geschikt om met twee vissers te vissen.

Clubhuis

Het centrale clubhuis in zone 1 en heeft een prachtige veranda met royale steiger en staat pal aan het water. Het huisje is voorzien van CV, comfortabele douche met wastafel en een apart toilet, woonkamer met twee persoons slaapbank, houtkachel (zowel binnen als buiten), ingerichte keuken met koelkasten, vrieskist en WIFI.

Fotogallerij Clubhuis:

De schuilhut

De basis schuilhut staat bij stek 2 en zorgt voor net wat meer comfort dan enkel de stek. De schuilhut biedt beschutting bij koud en nat weer en tevens kunt u de schuilhut gebruiken voor uw stretcher en opslag van uw kostbare spullen. De schuilhut is voorzien van verlichting, stroom en een koelkast.