Accommodaties en de voorzieningen

Carpvalley kent een tweetal accommodaties en een bivvystek, maar u kunt zelf bepalen waar u zit, omdat u het gehele meer voor uzelf heeft. Ideaal voor een meeting onder vrienden of gezamenlijk een mooie visvakantie te hebben. Bij binnenkomst staat het luxe clubhuis en achterin bevindt zich een basis schuilhut (3×3). Beide locaties zijn geschikt om met twee vissers te vissen.

Clubhuis

Doordat u het gehele water voor uzelf heeft kunt u doen en laten wat u wilt. U kunt het huis als sociale aangelegenheid gebruiken. Of als huis met overnachtingsmogelijkheid. Aan het begin van het water staat dit idyllisch huisje met een veranda aan het water. Een sfeervolle uitstraling en is van alle gemakken voorzien. Hier zijn sanitaire voorzieningen, een prima ingerichte keuken met koelkast, kook gelegenheid en ook is er een vriezer aanwezig voor uw freezerbaits en in het huis is WIFI. Het is mogelijk om in het huis te overnachten. In het woonkamer gedeelte staat een tweepersoons slaapbank waar u gebruik van kan maken. En een slaapkamer die geschikt is voor 1 gezin; driepersoon bed (2+1) en een apart vouwbed. De veranda aan dit huisje is werkelijk adembenemend en ligt pal aan het water. Hier heeft u ook de mogelijkheid om buiten te slapen op de ruime U-vormige bank. Hier zitten extra dikke kussen op zodat u dit ook als bed kunt gebruiken, deze U- vormige bank bied ruimte als 2x eenpersoons slaapgelegenheid. Voor in de koudere periodes kunt u ook de houtkachel ontsteken zodat het lekker warm word.

Fotogallerij Clubhuis:

De schuilhut

Doordat u het meer voor uzelf heeft kunt u optimaal genieten. U kunt vanuit het huis vissen en er zijn twee dubbel stekken gecreĆ«erd op Carpvalley. Deze stekken zijn ruim opgezet en als vissers heeft u geen “last” van elkaar. Tussen de beide stekken zit een landtong. De stekken hebben stroom voor het opladen van uw accu’s, telefoon of laptop. Op stek 2 heeft u zelf een bivvy nodig, wel is de stek voorzien van stroom. Op stek 3 is een cabin geplaatst zodat u geen bivvy nodig heeft. De cabin is voorzien van stroom, tafel met stoelen, een kachel en een koelkast. Vissen en/of betreden van de eilanden, landtong of overkant is niet toegestaan. Om vanaf de overige stekken te vissen worden de visspullen vaak per boot vervoerd naar de stek, omdat u hier niet met de auto kunt komen. Mocht u dit graag lopend willen doen, dan is het raadzaam om een trolly mee te nemen.